Osoite
Rauhankatu 5B, 20100 Turku
Soita
044 2000 112
Ota Yhteyttä
info@ollilauren.fi
Aukioloajat
Katso varauskalenteri

Haluaisitteko tarjota ainutlaatuisen edun henkilökunnallenne? Hieronta on erinomainen tapa palkita ja kannustaa työntekijää.

Työhyvinvointi on kaikkien huulilla. Hyvin voiva henkilöstö on yritykselle tärkein kilpailuvaltti. Palkitse ja kannusta siis henkilöstöäsi hieronnan avulla.

Hieronnan hyötyjä ovat mm:

− Työkyvyn ylläpitäminen
− Työssä viihtyvyyden paraneminen
− Stressin vähäneminen
− Fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin paraneminen
− Työntekijän ja työyhteisön toimintakyvyn paraneminen
− Sairauspoissaolojen väheneminen ja ennaltaehkäisy (Tuki- ja liikuntaelinsairaudet on n. 33% sairauspoissaoloista. Suurin osa niska-, hartia- ja alaselkäongelmia. Lähde: Työterveyslaitos)

Miten yrityshieronta käytännössä toimii?

Tarjoan tehokasta ja hoitavaa hierontaa omalla vastaanotollani tai yrityksenne tiloissa. Yrityskäynneille tuon mukanani kaikki tarvittavat välineet sekä hierontapöydän. Yritys tarjoaa hierontaan soveltuvan tilan, kuten esim. neuvotteluhuone, pukuhuone tai jokin muu rauhallinen tila.

Kustannukset voidaan jakaa esimerkiksi seuraavalla tavalla:

1) Yritys maksaa hieronnan kokonaisuudessaan ja hierojana laskutan yritystänne.

2) Yritys maksaa osan ja työntekijä maksaa osan hieronnasta. Hierojana laskutan yritystänne ja työntekijä maksaa loppuosan kortilla tai käteisellä.

3) Työntekijä maksaa hieronnan kokonaisuudessaan kortilla tai käteisellä.

4) Joku muu räätälöity vaihtoehto.

Teen mielelläni tarjouksen yrityksellenne.

Yritykselle olen koulutettuna hierojana turvallinen valinta. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon ja kuulun Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (VALVIRA) rekisteriin sekä potilasvahinkovakuutuksen piiriin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!