Osoite
Rauhankatu 5B, 20100 Turku
Soita
044 2000 112
Ota Yhteyttä
info@ollilauren.fi
Aukioloajat
Katso varauskalenteri

Klassinen hieronta on käsin tehtävää kehon pehmytkudosten mekaanista muokkausta. Hoitotilanteessa käytettäviin tekniikoihin sekä hieronnan voimakkuuteen vaikuttavat hieronnalle asetetut yksilölliset tavoitteet, joihin vaikuttavat mm. asiakkaan kunto ja elämäntilanne.

Hieronta auttaa kipuun, edistää kuntoutusta ja palauttaa liikunnasta sekä urheilusuorituksesta. Hieronta vaikuttaa myös lihaksen suorituskykyä lisäävänä, kun se tehdään kudosta stimuloivaa tekniikkaa käyttäen.

Hieronnan aikana ja välittömästi sen jälkeen kudosten aineenvaihdunta (veren- ja nestekierto) vilkastuu ja kudosten joustavuus lisääntyy. Lihakset rentoutuvat, kipu lievittyy ja autonominen hermosto tasapainottuu. Unen laatu paranee ja yleinen vireystila kohenee.

Varaa itsellesi aika

Hieronnan vaikutukset,

-     Parantaa verenkiertoa, lisää hapen ja ravinteiden kulkua

-     Rentouttaa, rauhoittaa ja tuo hyvää oloa

-     Palauttaa lihaksia rasituksia

-     Vähentää stressiä, kipua ja päänsärkyä

-     Rentouttaa lihaksia

-     Ennaltaehkäisee jännitystiloja

-     Parantaa nivelten liikkuvuutta

Klassinen hieronta sopii sinulle, jos

-     Haluat rentoutua

-     Olet stressaantunut

-     Urheilet tai kuntoilet ja haluat nopeuttaa palautumista

-     Haluat parantaa liikkuvuuttasi

-     Haluat parantua jostakin vammasta

-     Kärsit niska- ja hartiasäryistä tai jännityspäänsärystä

-     Kärsit unettomuudesta

-     Haluat hemmotella itseäsi

Kenelle/milloin hieronta sopii

Hieronta on loistava hoitomuoto kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja rentoutumiseen. Pitkään jatkuneissa työperäisissä vaivoissa ja kiputiloissa (esim. stressi, lihasspasmit, päänsäryt, tension neck, alaselän kivut, iskiasvaivat ja tenniskyynärpää) hieronta on mainio hoitomuoto.

Klassisella hieronnalla pystytään hoitamaan useita tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Ammattitaitoisena hierojana annan ohjeita itsehoitoon sekä ohjaan tarvittaessa eteenpäin. Mikäli olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, käänny lääkärisi puoleen ja kysy häneltä neuvoa.